Επίσημος Έμπορος & Service

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Επίσημος Έμπορος & Service

Σχετικά με εμάς

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Η εμπορική επιχειρηση με έδρα την Καβάλα-Νηλέως 2 (έναντι ιχθυόσκαλας) και έτος ίδρυσης το 1978, δημιουργήθηκε απο τον Κων/νο Αϊβαλιώτη πρωτοπόρο και νεοτεριστή ιδεών,στην εξέλιξη του βιομηχανικού και λιανικού εμπορίου στην περιοχή μας την Αν. Μακεδ. & Θράκη.

Εδώ και 43 χρόνια, το ήθος μας ,η συνέπεια μας, οι τεχνικές μας γνώσεις, καθώς επίσης και, η συνεχής εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας μας,στις νέες συνθήκες αναγκών του απαιτητικού καταναλωτικού μας κοινού, μας έχουν αναδείξει με εμπιστοσύνη, ως την πλέον αξιόπιστη εταιρεία βιομηχανικού &  λιανικού εμπορίου στην τοπική αγορά της περιοχής μας.

Η εμπειρία μας στο βιομηχανικό εξοπλισμο

Η εμπειρία μας και η τεχνική μας κατάρτιση στον βιομηχανικό εξοπλισμό, μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του βιοτέχνη και του ιδιώτη, με βάση την εμπιστοσύνη,την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία προτείνουμε πάντα την καλύτερη δυνατή λύση προς όφελος των πελατών μας.

Η οργάνωση των ανθρώπων μας, η μεγάλη γκάμα των εμπορευμάτων μας, οι ανταγωνιστικές μας τιμές, σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα, την επάρκεια αποθεμάτων, την εξαιρετικά γρήγορη παράδοση των παραγγελιών και την ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη(after sales service),εξασφαλίζουν στους πελάτες μας , αξιοπιστία, εμπιστοσύνη και ενα αίσθημα ασφάλειας που είναι απαραίτητο σε κάθε συνεργασία.

Έτσι διασφαλίζεται από μέρους μας ,μια μακροχρόνια προοπτική συνεργασίας με βάση το αμοιβαίο όφελος και τα πλεονεκτήματα που χρειάζονται οι πελάτες μας ( βιοτέχνες –  ιδιώτες ) ώστε να αισθάνονται δυνατοί και ευέλικτοι να ανταποκριθούν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις του σύγχρονου και εξελισσόμενου τρόπου ζωής μας.

Κίνητρο μας εδώ και 43 χρόνια η εμπιστοσύνη σας που μας έχει αναδείξει!!

Με γνώμονα την παραπάνω εταιρική μας φιλοσοφία, σας προτείνουμε τις ποιοτικότερες και οικονομικότερες λύσεις και παραμένουμε στην διάθεση σας να εξυπηρετήσουμε με χαρά και να σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία τεχνικής φύσεως.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

251 024 1666

email

info.aivaliotis@gmail.com

Τομείς δραστηριοποίησης

Μηχανήματα – Υλικά Συσκευασίας

Μηχανήματα – Εργαλεία - Εξαρτήματα Αέρος

Ηλεκτρικά Εργαλεία

Μηχανήματα Καθαρισμού (πλυστικά –σκούπες)

Μηχ/τα επεξεργασίας ξύλου – αλουμινίου – σιδήρου (κοπής-λείανσης-συγκόλλησης)

Μηχανήματα Συνεργείου Εργοταξίου

Μηχανήματα Αγροτικά – Κήπου

Μηχανήματα Οικοδομικά

Μέσα Ατομικής Προστασίας

Μηχανήματα Διακίνησης - Αποθήκευσης - Ζύγισης - Οργάνωσης

Μηχανήματα Θέρμανσης

Μηχανολογικός – Ηλεκτρολογικός - Ηλεκτρονικός Εξοπλισμός

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Δεν βρήκες αυτό που ΨΑΧΝΕΙΣ;

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ
2510 241666